decebal popescu

Despre noi

Sunt Decebal, inainte de toate OMUL. Apoi, aici ma veti gasi ca Decebal – Consultant si mai precis, omul de incredere care poate construi alaturi de tine un business de transport mai sanatos si orientat spre VIITOR.

Cel mai probabil, ma cunosti din perioada de aproape 15 ani pe care am petrecut-o in fruntea grupului Cartrans, acolo unde am trait experiente senzationale, alaturi de un grup de tineri cu un entuziam debordant. De curand, am decis sa contribui activ la dezvoltarea oamenilor ce conduc acest sector important al economiei Romaniesti, TRANSPORTUL RUTIER DE MARFURI.

Voi culege si voi impartasi cu tine informatii care te pot ajuta sa iei DECIZII corecte pentru businessul tau. NU vorbim despre politica, ci doar despre experiente de business.

Cu cat va reusi mai repede o organizatie sa transforme observatiile in orientari, cu atat mai rapid va obține un avantaj competitiv prin decizii și acțiuni calculate”.

John “Colonel” Boyd

Cam despre asta e vorba. Cu timpul, vom dezvolta IMPREUNA si instrumente cu ajutorul carora business-ul tau sa treaca la nivelul urmator. Conform unui recent studiu al Harvard Business Review, organizatiile care gandesc in perspectiva incorporeaza tehnologiile AI si machine learning in infrastructura si in procesele fundamentale de afaceri.

Ne vom vedea si prin tara, in cadrul caravanelor “Transport Academy”. Doar sa iti faci timp 🙂

Cum spunem noi, “sa avem Drumuri Bune” si bafta in afaceri!

Poți să mă contactezi oricând pe rețelele sociale: