Despre noi

Decebal Popescu

Decebal Popescu – Coordonator proiect

Sunt Decebal, inainte de toate OMUL. Apoi, aici ma veti gasi ca Decebal – Consultant si mai precis, omul de incredere care poate construi alaturi de tine un business de transport mai sanatos si orientat spre VIITOR.

Cel mai probabil, ma cunosti din perioada de aproape 15 ani pe care am petrecut-o in fruntea grupului Cartrans, acolo unde am trait experiente senzationale, alaturi de un grup de tineri cu un entuziam debordant. De curand, am decis sa contribui activ la dezvoltarea oamenilor ce conduc acest sector important al economiei Romaniesti, TRANSPORTUL RUTIER DE MARFURI.

Vezi mai mult

 

Oana Rada – consultant fiscal

Sunt Oana, consultant fiscal pasionat de ceea ce face, de 5 ani Partener in cadrul Darian DRS Tax, compania de consultanta fiscala din cadrul grupului Darian, dupa ce in prealabil am acumulat experienta profesionala in alte societati de consultanta fiscala de renume. Am experienta in proiecte de restructurare fiscala, revizii fiscale, proiecte de due diligence, in intocmirea dosarelor de preturi de transfer, conformare fiscala, inspectii fiscale, precum si in litigii in materie fiscala. Clientii pe care ii asist, impreuna cu echipele mixte din cadrul grupului Darian, sunt companii din industrii diverse, societati multinationale, dar si societati locale, mari sau in curs de dezvoltare.

Sunt activa in domeniul transporturilor, asistand clienti de renume din acest domeniu. Totodata, particip ca speaker la evenimente si public articole in reviste de specialitate.

Vezi mai mult

 

Cosmin Lixandru

Cosmin Lixandru – management R&M & Tires

Sunt Cosmin! Inginer auto ca profesie si curiozitatea ca si hobby. Aceasta trasatura m-a determinat sa fiu in permanenta cautare de solutii pentru a face lucrurile mai bine si, bineinteles, mai usor. Activez in industria transporturilor din 2007 cand am inceput sa contribui la dezvoltarea pietei pentru producatorul de anvelope Bridgestone. Trecand prin toate etapele de dezvoltare, de la intinsul pe jos pentru masurea anvelopelor pana la gestionarea de contracte de management al acestora, am ajuns sa inteleg ce inseamna sa scoti ultima picatura din performanta unei anvelope, cu un minim de efort.

Apoi, am decis sa imi pun toate aceste cunostinte acumulate in slujba transportatorilor in calitate de antreprenor, convins fiind ca, asa cum am invatat si eu la randul meu, cu resurse foarte putin se pot obtine economii importante de bani, fara a sacrifica siguranta rutiera.

Vezi mai mult

 

Octavian Radu - Consultant IT

Octavian Radu – Consultant IT

Sunt Octavian si sunt omul care te poate invata cum tehnologiile moderne de tip Big Data sau Machine Learning impreuna cu diverse solutiile software pot aduce valoare business-ului tau. Doar intelegand cum sa explorezi si sa vizualizezi datele, cum sa faci analize predictive pentru optimizarea costurilor, cum sa interpretezi trend-urile din piata si cum sa automatizezi diverse activitati, afacerea ta poate performa.

Cu o experienta de aproape 20 de ani in industria de software si comunicatii, cu proiecte livrate cu success catre mari clienti din lume precum Intel, AT&T, Marvell sau British Telecom, sunt convins ca putem lucra eficient impreuna pentru implementarea de solutii IT care sa aduca „inteligenta” afacerii tale.

Vezi mai mult